Praktiskt inför läger

Packningen

För att din lägerupplevelse ska bli så bra som möjligt så är det viktigt att ha med sig rätt packning. Men ingen fara, här kommer en grundläggande checklista på vad du behöver ha med dig. Utrustningslista för läger  Hör också med ansvarig ledare för  vad som gäller för just ditt hajk eller läger.

Din hälsa och säkerhet

Vi på Scouterna månar om allas hälsa och säkerhet. Glöm inte lämna in ett hälsokort innan avfärd. Hälsokort läger ifylles

Lägeravgift

Även om väldigt mycket ingår i den ordinarie medlemsavgiften så för att våra läger ska bli just den där härliga upplevelsen så tar vi en lägeravgift. Vårt bankgiro för lägeravgifter är 5573-1798.

Funktionär eller ledare

Vill du vara med och bidra till ett tryggt och upplevelserikt läger? Se mer information om hur du kan hjälpa till under Ledare och funktionär