Spårare åk 2-3

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna kan du hitta på nästan vad som helst, från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen som man kan sova i, till att pyssla och laga mat. Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna, det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. . Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker , vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i patruller, små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker. När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

OBS! Ställ bilen nere på parkeringen och gå upp till stugan. Vi vill att alla barn hämtas vid stugan efter avslutat möte, samt att ni ringer/smsar till någon av oss ledare om barnet inte kommer på träffen. Tänk också på att scouten ska vara klädd för uteaktivitet.

Österåkers scoutkår har tre spåraravdelningar:

Skogsdjuren träffas på måndagar kl. 18:30-20:00

Sagodjuren träffas på onsdagar kl 18:00-19:30

Fjärilarna träffas på onsdagar kl. 18:30-20:00